Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. apríla 2021, 13:58
Čas čítania 0:36
Daniel Mikolášik

Dôchodca zmätkoval na rýchlostnej ceste pri Nitre. Tvrdil, že sa ponáhľa na očkovanie

NEWS OČKOVANIE
Uložiť Uložené

Ohrozovanie vodičov v protismere ho pravdepodobne bude stáť vodičák.

Na rýchlostnej ceste R1 pri Nitre došlo k poriadnej dráme, keď 67-ročný dôchodca ohrozoval vodičov jazdou v protismere. „Vodič zrejme zbadal, že nie je v správnom smere, no namiesto toho, aby z cesty zišiel na najbližšom výjazde, zastavil v pripájacom jazdnom pruhu a po chvíľke prudko otočil vozidlo do protismeru,“ informuje polícia na Facebooku.

Odporúčané
VIDEO: Slovenský policajt brutálne zbil mladíka na zemi. Uštedril mu rany päsťou, kopance a postavil sa mu na brucho VIDEO: Slovenský policajt brutálne zbil mladíka na zemi. Uštedril mu rany päsťou, kopance a postavil sa mu na brucho 20. apríla 2021, 12:19

Dôchodca začal zmätkovať a v rýchlom ľavom pruhu prešiel na osobnom aute v opačnom smere približne 2 kilometre. Vtom sa otočil do správneho smeru, no obmedzoval a ohrozoval pri tom vodičov v pomerne hustej dennej premávke. Napokon ho zastavila až hliadka. Tej tvrdil, že sa ponáhľa na očkovanie.

„Keď muža zastavila hliadka diaľničného oddelenia, tvrdil, že ide na očkovanie a potrebuje sa dostať do nemocnice v Nitre. Z diaľnice až do nemocnice tak prešiel v sprievode polície. Jeho nezodpovedné konanie ho však vyjde draho,“ dodáva polícia s tým, že s najväčšou pravdepodobnosťou muž príde o vodičský preukaz. Polícia zverejnila aj zábery z kamier.

Domov
Zdieľať
Diskusia