Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednávaj si z množstva reštaurácií so skvelými zľavami na Wolte. S doručením.Objednaj si jedlo
7. apríla 2021 o 13:16
Čas čítania 0:45
Čoje Matej Ohrablo

Eva a Dominika z Balans Bistra: Nepoužívame Beyond Meat, pretože k nám lieta cez pol sveta

PODCASTY PODGAST VEGÁNSTVO
Uložiť Uložené
Gastronovinky na Refresheri ti prináša WoltObjednaj si jedlo

Hosťkami najnovšieho Podgastu sú sestry Eva a Dominika, majiteľka a čašníčka z jedného z najobľúbenejších vegánskych podnikov v Bratislave.

 Odoberaj zadarmo na: Spotify, Apple podcasty, Google podcasty.

Čo sú podcasty a ako ich počúvať? Dozvieš sa tu.

Sleduj Podgast na Refresheri.

V tomto podcaste sa okrem iného dozvieš:
  • Či je vegánske jedlo jednotná kategória alebo v ňom existujú rôzne svety.
  • Čo má spoločné vegánska scéna s pankáčmi.
  • Aký typ mäsožrútov je častým typom zákazníka a aké situácie z toho vznikajú.

Balans Bistro je vegánske bistro v Bratislave, ktoré už dlhé roky patrí nielen medzi najlepšie vegánske, ale celkovo medzi najlepšie podniky v Bratislave. Na rozdiel od mnohých iných miest si v ňom ako mäsožravec ani nevšimneš, že práve ješ vegánsku stravu. Ak práve nie je pandémia, v podniku panuje skvelá komunitná atmosféra a hrá dobrá hudba.

Podgast je podcast, ktorý vychádza každú stredu a pre Refresher ho tvorí foodbloger Čoje. Volá si doň zaujímavých hostí, s ktorými sa pustí do reči bez osnov a pravidiel. Začnú o jedle a skončia pri hocičom, na čo majú chuť. Dajte Podgastu odber na platforme, na ktorej počúvate podcasty a hudbu. Neujde vám žiadna časť s parádnymi hosťami nielen z oblasti gastronómie.

V prípade akýchkoľvek návrhov alebo pripomienok k podcastom nám napíš na adresu [email protected].
Domov
Zdieľať
Diskusia