Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Tímea Krauszová
23. marca 2021, 11:01
Čas čítania 0:39

Statusy Igora Matoviča sú späť. Po pauze sa premiér vrátil na Facebook

Kategória:
Politika
Uložiť Uložené

Žiaľ, z nového príspevku nevieme, či sa konečne blíži koniec vládnej krízy.

Necelé dva týždne. Tak dlho trval „offline detox“ premiéra Igora Matoviča. Po búrlivej výmene statusov týkajúcich sa manžela šéfky ŠÚKL Zuzany Baťovej sa premiér stiahol a v priebehu vládnej krízy sa na Facebooku nevyjadroval.

Výnimkou bol nedeľný status, ktorý však bol prepisom jeho prejavu na tlačovej konferencii, na ktorej povedal, že je ochotný podať demisiu, ak odídu Richard Sulík, Mária Kolíková, Jana Bittó Cigániková aj Juraj Šeliga. 

21. marca 2021, 19:30 Čas čítania 1:47 Igor Matovič je ochotný podať demisiu, ak odídu Sulík, Kolíková, Bittó Cigániková aj Šeliga Igor Matovič je ochotný podať demisiu, ak odídu Sulík, Kolíková, Bittó Cigániková aj Šeliga

Je späť

Ticho sa však skončilo a dnes je premiér späť na sociálnej sieti. Naďalej nazýva koronavírus hnusobou a v stručnom príspevku sa, nanešťastie, nič nedozvedáme o budúcnosti vlády a o prípadnom konci vládnej krízy.

„Nebojte sa, dobre bude,“ začína sa krátky status premiéra. „... a hlavne buďte opatrní, aby sme sa tej hnusoby čím skôr zbavili. Zostaňte zdraví.“ Pre ľudí, ktorých si premiér na Facebooku zablokoval, sú jeho statusy dostupné aj online na webstránke statusyigoramatovica.sk

Nevedno, čo návrat na sociálne siete naznačuje. Pôvodne sa vraj stiahol po dohode s Richardom Sulíkom, že na Facebooku nebude nič komentovať.

Igor Matovič
Zdroj: Facebook / Igor Matovič
Domov
Zdieľať
Diskusia