Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. marca 2021, 6:54
Čas čítania 0:45
Adam Novosad

Nahí dospelí čelia zvedavým otázkam 10-ročných detí. Nová holandská relácia chce zmeniť skreslené pohľady na ľudské telo

Nahí dospelí čelia zvedavým otázkam 10-ročných detí. Nová holandská relácia chce zmeniť skreslené pohľady na ľudské telo
Zdroj: NOS Jeugdjournaal/Youtube
NEWS DETI HOLANDSKO NAHOTA
Uložiť Uložené

Deti pozorujú nahých dospelých a vypytujú sa ich, či sú spokojní so svojím telom. Táto relácia však Holanďanov rozdelila na dva tábory.

Nikto nepochybuje o tom, že nahota je prirodzená. Holandská televízia NOS preto vymyslela novú reláciu Gewoon Naakt, čo v preklade znamená Jednoducho nahí, a spojila v nej detské publikum s donaha vyzlečenými dospelými osobami, informujú TV Noviny.

V krátkej upútavke prichádza skupina dospelých ľudí do štúdia, kde na stoličkách sedia deti vo veku od 10 do 12 rokov. O chvíľu dospelí zo seba zhadzujú oblečenie a ostanú úplne nahí. Tvorcovia argumentujú tým, že v žiadnom prípade nechcú propagovať pedofíliu či privádzať deti k nahote a sexuálnym aktivitám, ale snažia sa deťom ukázať, že každé ľudské telo je iné a nie je dokonalé. 

Domov
Zdieľať
Diskusia