Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. februára 2021, 13:41
Čas čítania 0:29
Dominik Vetrák

Tim Burton zrežíruje seriál Wednesday. Obľúbené dievča z Rodiny Addamsovcov uvidíme na Netflixe

FILMY A SERIÁLY WEDNESDAY
Uložiť Uložené

Netflix natočí seriál o obľúbenej postave z Rodiny Addamsovcov.

Netflix oficiálne oznámil, že sa dočkáme hranej, seriálovej adaptácie Rodinky Addamsovcov. Namiesto toho, aby sa ale seriál zameral na celú rodinu, sa dočkáme príbehu o Wednesday. Diváci na Slovensku ju vďaka dabingu budú poznať ako „Venzdy“.

Odporúčané
Teórie o WandaVision: Prečo Pietro nebude Quicksilver a ako Wanda spôsobí zrod mutantov v celom svete Marvelu? Teórie o WandaVision: Prečo Pietro nebude Quicksilver a ako Wanda spôsobí zrod mutantov v celom svete Marvelu? 15. februára 2021, 16:33

Jedna z najobľúbenejších členov rodiny ožije vďaka režisérovi Timovi Burtonovi (Ed Wood, Batman...). Pôjde o prvý Burtonov seriál a vzhľadom na jeho tému sa celkom tešíme. A to aj napriek tomu, že slávny režisér v posledných rokoch nevydáva práve najlepšie filmy. Je pravdepodobné, že sa v seriáli objavia aj ostatní členovia rodiny. 

Fanúšikovia Rodiny Addamsovcov si môžu užiť aj animák z roku 2019, na ktorého pokračovaní sa už pracuje. Zatiaľ nevieme, či bude seriál nadväzovať na niektorý z predošlých filmov či seriálov a ani, kto si v ňom zahrá. 

Wednesday Addams Family
Zdroj: Paramount Pictures
Domov
Zdieľať
Diskusia