Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. februára 2021, 16:27
Čas čítania 0:42
Richard Balog

Balmain predstavuje najchutnejšiu kabelku pre sezónu jar/leto 2021, ktorá vyzerá ako tabuľková čokoláda

Balmain predstavuje najchutnejšiu kabelku pre sezónu jar/leto 2021, ktorá vyzerá ako tabuľková čokoláda
Zdroj: Instagram / @balmain
MÓDA MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Návrhár Olivier Rousteing nezostal svojej povesti nič dlžný a opätovne nám servíruje nezabudnuteľný kúsok, ktorý už čoskoro uvidíš aj na mnohých zahraničných a možno aj domácich hviezdach.

Kreativita a fantázia popredných módnych návrhárov nemá žiadne limity, o čom nás najnovšie presvedčil Olivier Rousteing, ktorý tento rok oslávi 10. výročie na pozícii kreatívneho riaditeľa v štruktúrach Balmain

Dlhoročný blízky priateľ Kim Kardashian West alebo Rihanny nezostal svojej povesti nič dlžný a len pred pár dňami svetu predstavil mini-kolekciu kabeliek s priznačným názvom LE CHOCOLAT, do ktorých sa zamiluješ na prvý pohľad. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by BALMAIN (@balmain)

Luxusná séria kožených kúskov prepracovaná do najmenších detailov je vyrábaná v Taliansku a ako si správne pochopil/a už z názvu, tak známy návrhár sa pri ich tvorbe inšpiroval najmä vyznaniami lásky spojenými s čokoládou.

Domov
Zdieľať
Diskusia