Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. januára 2021, 19:16
Čas čítania 0:46
Daniel Mikolášik

Bitcoin vďaka Elonovi Muskovi vzrástol o 20 %. Stačilo, že si zmenil popis profilu na Twitteri

NEWS BITCOIN ELON MUSK KRYPTOMENY TWITTER
Uložiť Uložené

Jeden hashtag na sociálnej sieti a Bitcoin vzrástol o 20%.

Šéf Tesly Elon Musk, ktorý len pred nedávnom predbehol šéfa Amazonu Jeffa Bezosa a s majetkom 185 miliárd dolárov sa stal aktuálne najbohatším človekom na svete, si upravil popis profilu na Twitteri – napísal doň hashtag bitcoin a pridal emotikon najsilnejšej kryptomeny. Bitcoin vďaka tomu v piatok vyskočil až o 20 percent.

Odporúčané
Bitcoin po šnúre rekordov prepadol, nie je to prvýkrát. Ako sa z neho stala najsilnejšia kryptomena a kam smeruje? Bitcoin po šnúre rekordov prepadol, nie je to prvýkrát. Ako sa z neho stala najsilnejšia kryptomena a kam smeruje? 12. januára 2021, 14:03

Ako informuje CNBC, citujúci CionDesk, Bitcoin sa okolo 9:30 stredoeurópskeho času (SEČ) dostal až na úroveň 37 299 amerických dolárov, čo je v prepočte približne 30 848 eur. V priebehu hodiny sa tak zvýšila jeho hodnota až o 5 000 dolárov.

Domov
Zdieľať
Diskusia