Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. januára 2021, 9:33
Čas čítania 0:37
Daniel Mikolášik

Lockdown po grécky: V Aténach bolo cez víkend horúco, ľudia bez rúšok oddychovali na plážach

NEWS GRÉCKO
Uložiť Uložené

V Grécku padali teplotné rekordy, ľudia sa preto slnili na plážach aj napriek lockdownu.

V Grécku mali počas víkendu vlny horúčav, najvyššie dokonca dosahovali viac ako 28 stupňov Celzia. V Aténach bolo viac ako 21 stupňov. Domáci sa preto rozhodli stráviť teplé slnečné dni vonku na plážach, námestiach či v parkoch. V krajine však stále platí lockdown a celoštátna karanténa.

Odporúčané
Oplatí sa dovolenka na Slovensku? Vyskúšali sme si dlhé rady vo Vysokých Tatrách, lanovku a obed za takmer 20 € Oplatí sa dovolenka na Slovensku? Vyskúšali sme si dlhé rady vo Vysokých Tatrách, lanovku a obed za takmer 20 € 12. augusta 2020, 14:31

Ako píše Jakarta Post, podľa Národného meteorologického ústavu v Aténach bola teplota vzduchu na Kréte na poludnie presných 28,3 stupňov. Čo sa týka januárových teplôt, ide o rekordné hodnoty za posledných 50 rokov. Obvykle tam totiž býva v tomto období nanajvýš 15 stupňov Celzia.

Domov
Zdieľať
Diskusia