Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. decembra 2020, 11:24
Čas čítania 0:40
Jakub Paulík

Deti sa do škôl vrátia najskôr po 11. januári 2021. Riadiť sa budú Covid automatom

NEWS BRANISLAV GRÖHLING KORONAVÍRUS SLOVENSKO ŠKOLSTVO
Uložiť Uložené

Minister školstva Branislav Gröhling informoval o tom, za akých podmienok sa môžu deti vrátiť do škôl.

Minister školstva Branislav Gröhling dnes oznámil, že sa deti budú môcť vrátiť do školských lavíc po 11. januári 2021. Podľa COVID automatu sa majú stredoškoláci v okresoch v I. až III. stupni varovania naďalej vzdelávať iba dištančne. Vyučovanie na diaľku platí pre žiakov druhého stupňa základných škôl v II. až III. stupni varovania.

Odporúčané
Lekár Visolajský: Príde mi, že Richard Sulík sa schováva za premiéra (Rozhovor) Lekár Visolajský: Príde mi, že Richard Sulík sa schováva za premiéra (Rozhovor) 11. decembra 2020, 17:46

V obidvoch prípadoch to platí dovtedy, kým žiaci neabsolvujú testovanie, s výnimkou žiakov končiacich ročníkov. Prvé testovanie by malo podľa ministra prebehnúť v januári. Odporúča termín 7. až 9. január. Testovanie musí okrem žiaka podstúpiť jeden zo zákonných zástupcov a zamestnanci školy.

Domov
Zdieľať
Diskusia