Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. decembra 2020, 8:45
Čas čítania 0:53
Dominik Vetrák

Hayden Christensen sa vráti ako Darth Vader v seriáli Obi-Wan. Uvidíme ho už v roku 2022

FILMY A SERIÁLY OBI-WAN KENOBI
Uložiť Uložené

Hayden Christensen sa vracia do role Dartha Vadera po viac ako 15 rokoch.

Hayden Christensen sa naposledy poriadne objavil v Star Wars svete v roku 2005, kedy do kín prišla Epizóda 3: Revenge of the Sith. Následne sa stiahol do úzadia a herecky v Hollywoode postupne úplne skončil. Disney ho ale zlanárilo, aby si zahral Dartha Vadera v seriáli Obi-Wan Kenobi, ktorý sa na Disney+ dostane niekedy v roku 2022.

Odporúčané
Chľast je jedným z najlepších filmov roka. Mads Mikkelsen ťa očarí v príbehu o tom, ako alkoholizmus ničí životy celej rodiny Chľast je jedným z najlepších filmov roka. Mads Mikkelsen ťa očarí v príbehu o tom, ako alkoholizmus ničí životy celej rodiny 9. decembra 2020, 15:10

Disney si mohlo vybrať akéhokoľvek herca, keďže vo Vaderovom kostýme ho nebude vidno a ani počuť (hlas sa mu zmení). Disney to však chce robiť poriadne, a tak si Hayden naplno užije hranie Vadera. Ostáva už len dúfať, že nezabudol, čo to vlastne herectvo je. 

Seriál bude zasadený do obdobia 10 rokov po udalostiach Revenge of the Sith. Obi-Wan sa skrýva a ochraňuje Lukea Skywalkera, zatiaľ čo z Anakina sa stal Darth Vader terorizujúci galaxiu. Podľa všetkého sa dočkáme aj odvetného súboja medzi žiakom a učiteľom. O tom sa doteraz nikde nič nehovorilo, takže si ho Disney jednoducho pridá do príbehu a druhý súboj Anakina/Vadera s Obi-Wanom tak bude canon (oficiálnou súčasťou deja). 

Domov
Zdieľať
Diskusia