Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. novembra 2020, 7:04
Čas čítania 1:03
Viktor Kniš

Unikla časť Sulíkovho plánu na boj s pandémiou, s ktorým ho Matovič poslal do Mongolska. Slovensko rozdelí na 36 regiónov

NEWS IGOR MATOVIČ RICHARD SULÍK
Uložiť Uložené

Kým predseda vlády Igor Matovič organizuje ďalšie celoplošné testovanie, Richard Sulík dokončuje svoj plán, ktorý dostal ako domácu úlohu.

Premiér Igor Matovič a minister hospodárstva Richard Sulík sa už niekoľko týždňov sporia o to, ako by malo vyzerať Slovensko počas pandémie. Kým Matovič chce čo najprísnejšie opatrenia s cieľom znižovať mobilitu, Sulík navrhuje otváranie prevádzok a služieb aspoň v okresoch, kde je situácia lepšia.

Predsedovi vlády sa tieto výroky nepáčia a považuje ich za populistické, šéfa rezortu hospodárstva viackrát obvinil, že si naháňa percentá, podkopáva koalíciu. Zároveň mu zadal „domácu úlohu“, aby vypracoval plán, ktorý posúdia odborníci na konzíliu, resp. pandemická komisia. 

Domov
Zdieľať
Diskusia