Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. novembra 2020, 9:27
Čas čítania 0:52
Miriam Rumanková

Šou Zlatá maska televízie JOJ skončila. Išlo o prepadák na slovenských obrazovkách

NEWS TV JOJ
Uložiť Uložené

Známe tancujúce osobnosti v maskách Slovákov veľmi nezaujali.

Zlatá maska už po tomto víkende dokonca pozná svojho absolútneho víťaza, a tak šou odzvonilo. Vyhrala Lucia Siposová, ktorá sa skrývala v maske Bubáka a odtancovala si hity Arabela alebo Saxana. Projekt je považovaný za nevydarený a nezaujal slovenského ani českého diváka. Sociálne siete už po prvej časti zaplavili negatívne komentáre ľudí na túto šou.

Finálový večer začal spoločným vystúpením všetkých masiek, vrátane tých, ktoré už zo šou vypadli. Potom nasledovalo prvé kolo, počas ktorého sa na pódiu vystriedali Páv, Robot a Bubák.

Odporúčané
Zlatá maska JOJky je prepadákom 3 týždne po sebe. Prevalcovala ju relácia 2 na 1 Markízy Zlatá maska JOJky je prepadákom 3 týždne po sebe. Prevalcovala ju relácia 2 na 1 Markízy 28. septembra 2020, 21:51

Z novej televíznej šou Zlatá maska televízie JOJ sme mali padať na kolená. Slovákov táto šou, kde sme mohli vidieť tancujúce celebrity v maskách, absolútne nezaujala. Televízie JOJ aj Prima museli po drastickom poklese sledovanosti stiahnuť program z nedeľňajšieho večera a presunúť ju na sobotu.

Projekt originálne pochádza z Kórejskej republiky, kde zožal fenomenálny úspech. Tak isto aj v Spojených štátoch alebo v Nemecku, kde už pripravujú tretiu sériu.

Zlatá maska, ktorá mala byť jesenným hitom televízie Joj, u divákov prepadla a otvorila dvere na úspech konkurenčnej šou 2 na 1 televízie Markíza.

Posledný septembrový týždeň si Šou 2 na 1  celkovo pozrelo viac ako 415-tisíc divákov starších ako 12 rokov. Konkurenčná Zlatá maska oslovila 195-tisíc divákov. 

V televíznej šou sa objavila aj známa modelka Andrea Verešová, ktorá si podľa informácií za účinkovanie vypýtala honorár vo výške 2 500 eur. Verešová mala počas nakrúcania k dispozícii osobný tím, šoféra, šatňu a aj vlastnú maskérňu.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Andrea Verešová Official (@andreaveresovaofficial) on

Domov
Zdieľať
Diskusia