Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. novembra 2020, 13:05
Čas čítania 0:44
Daniel Mikolášik

5-ročné dievčatko zomrelo na koronavírus len pár hodín po tom, čo ju lekári poslali domov z nemocnice

NEWS SMRŤ
Uložiť Uložené

Lekári jej rodičom povedali, že vírus na jej organizmus nebude mať veľký vplyv. Po pár hodinách na to dievčatko zomrelo.

Iba 5-ročné dievčatko menom Tagan White z Texasu malo minulý týždeň pozitívny výsledok z testu na COVID-19. Medzi symptómami boli napríklad nadmerná únava a zvracanie. Jej rodičia ju preto zobrali na pohotovosť.

V nemocnici im však lekári povedali, že sa nemajú čoho báť, vírus na jej organizmus vraj nebude mať veľký vplyv a odporučili im, aby svojej dcére doma dopriali oddych. Pár hodín na to, ako sa vrátili z nemocnice však dievčatko v dôsledku ochorenia zomrelo, informuje Dailymail.

Odporúčané
Zomrel kňaz Miroslav Čajka, ktorý podporoval ĽSNS a spochybňoval Covid-19. V októbri sa ním nakazil a prosil o modlitby Zomrel kňaz Miroslav Čajka, ktorý podporoval ĽSNS a spochybňoval Covid-19. V októbri sa ním nakazil a prosil o modlitby 4. novembra 2020, 19:15
Domov
Zdieľať
Diskusia