Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. novembra 2020, 19:07
Čas čítania 2:04
Tímea Krauszová

Talianske „ostrovy plodnosti“, kam ľudia chodia experimentovať v sexe. Vzduch je tu vraj nabitý sexuálnou energiou

NEWS DOVOLENKA RANDENIE V 21. STOROČÍ
Uložiť Uložené

Tieto miesta majú vraj afrodiziakálne účinky.

Liparské ostrovy (hovorovo aj Eolské ostrovy) sú skupinou 7 nádherných vulkanických ostrovov na juhu Talianska. Nachádzajú sa severne od Sicílie a sú obľúbenou turistickou destináciou. Podľa CNN však za to nemôže len ich krása. Dva z ostrovov – Stromboli a Filicudi – sa v posledných rokoch premenili priam na pútnické miesto pre sexuchtivých cestovateľov.

Miesto sexuálnych pútí, kde môžeš v sebe znovu objaviť vášeň

Ostrovy Stromboli a Filicudi sa stávajú miestom sexuálnych pútí. Turisti sem prichádzajú nielen pre krištáľovo čistú vodu a nádherné okolie, exotické ostrovy majú údajne aj silu prebudiť libido a povzbudiť páry k experimentom v posteli. Prezývajú ich aj ostrovmi plodnosti. Pre mnohých je výlet na tieto ostrovy jedinečným zážitkom, ktorý im môže zmeniť život – aspoň teda ten sexuálny.

Podľa návštevníkov atolov tu dokážu znovu objaviť svoje libido. Na ostrovoch sa vraj natoľko uvoľnia, že sa neboja ani experimentovať v spálni. Môžu za to najmä prírodné termálne kúpele, zaujímavé jaskyne, vulkanická aktivita či nádherné a voňavé rastliny, ktoré spolu vytvárajú „orgazmický koktejl“ zážitkov.

Domov
Zdieľať
Diskusia