Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Adam Novosad
25. októbra 2020, 13:35
Čas čítania 0:55

Boris Kollár sa vraj v čase nehody viezol s kráskou z Miss Universe

Kategória:
News
Uložiť Uložené

Predseda parlamentu sa zo svojich zranení bude liečiť niekoľko týždňov.

V sobotu podvečer havarovala limuzína s predsedom NR SR Borisom Kollárom. Viezol sa cez Podunajské Biskupice, keď sa jeho auto zrazilo s odbočujúcim.

Presné príčiny nehody vyšetrujú policajti, ale Boris Kollár si pri nej zlomil krčný stavec. Oficiálne informácie hovorili o troch zranených mužoch a jednej zranenej žene.

Novinári z Plus 7 dní zistili, že zranenou ženou má byť bývalá finalistka Miss Universe SR Miroslava Fabušová. V štátnej limuzíne, ktorá po náraze zišla z cesty a prerazila plot, mala podľa informácií časopisu sedieť po boku Borisa Kollára. Miroslava Fabušová sa preslávila ako finalistka Miss, ale vo svojej profesionálnej kariére sa venuje aj stylingu a vizáži.

25. októbra 2020, 9:59 Čas čítania 0:29 Boris Kollár má zlomený krčný stavec, zotavovať sa bude týždne Boris Kollár má zlomený krčný stavec, zotavovať sa bude týždne

Pre Plus 7 dní potvrdila, že ju museli hospitalizovať a momentálne leží na jednotke intenzívnej starostlivosti. O prognózach svojej rehabilitácie nechcela bližšie hovoriť.

Hovorkyňa Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Alena Krčová informovala, že „jedného z účastníkov transportovali do nemocnice s viacerými poraneniami celého tela. Ďalší dvaja zranení, muž a žena, si poranili hlavu a hrudník a boli taktiež prevezení do nemocnice“.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený mirka fabusova (@mirkafabus),

V prípade Borisa Kollára spresňoval rozsah zranení aj minister obrany Jaroslav Naď pre televíziu Markíza. „Utrpel s vysokou pravdepodobnosťou aj zlomeninu kľúčnej kosti a má zlomený druhý stavec,“ doplnil.

Minister práce Milan Krajniak zase povedal, že ochrankár predsedu parlamentu mu poskytol rýchlu prvú pomoc, pretože Kollárovi zapadol jazyk a ťažko sa mu dýchalo.

Domov
Zdieľať
Diskusia