Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. októbra 2020, 14:19
Čas čítania 1:15
Marián Mauik Biel

Šokujúci prieskum: Zhruba tretina slovenských učiteľov verí, že očkovanie je prípravou na čipovanie ľudí

REFRESHER DEZINFORMÁCIE KORONAVÍRUS SLOVENSKO PRIESKUM VEREJNEJ MIENKY UČITELIA
Uložiť Uložené

Podľa nového prieskumu na vzorke 518 učiteľov druhého stupňa základných škôl sa dezinformácie očividne nevyhli ani oblasti školstva.

Necelá polovica opýtaných učiteľov neverí, že vláda poskytuje o koronavíruse pravdivé informácie. 44 % považuje Covid-19 za bežné chrípkové ochorenie a až 39 % opýtaných učiteľov verí, že pravidelné nosenie rúšok má negatívne zdravotné dôsledky

To sú len niektoré zistenia, ktoré priniesol prieskum agentúry Focus, ktorú si dala spraviť strana SPOLU a Európska ľudová strana (EPP).

Odporúčané
Slobodný vysielač, Zem & Vek a Bádateľ majú problém. Facebook ich blokuje a hrozí úplným zrušením Slobodný vysielač, Zem & Vek a Bádateľ majú problém. Facebook ich blokuje a hrozí úplným zrušením 8. októbra 2020, 15:11

Prieskum robili formou osobného opytovania vyškoleným anketárom vo všetkých slovenských krajoch na vzorke 518 učiteľov druhého stupňa základnej školy. Dozvedeli sme sa z neho pomerne prekvapujúce údaje.

Domov
Zdieľať
Diskusia