Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. októbra 2020, 8:19
Čas čítania 0:36
Viktor Kniš

Slovenská Harley Quinn a stretnutie z vysokej školy života. Slováci sa zabávajú na demonštrantoch proti Matovičovi

NEWS IGOR MATOVIČ
Uložiť Uložené

Ultras fanúšikovia v sobotu protestovali pred Úradom vlády SR. Žiadali odstúpenie premiéra Igora Matoviča, zároveň nesúhlasili ani s opatreniami proti šíreniu koronavírusu.

Satirické meme stránky sa od sobotňajšieho popoludnia zabávajú na futbalových Ultras, hooligans a prívržencoch extrémistickej ĽSNS, ktorí sa zúčastnili agresívneho protestu proti Igorovi Matovičovi a opatreniam. Dočkali sme sa množstva vtipných obrázkov, v ktorých si autori uťahujú z účastníkov demonštrácie. 

Proti demonštrantom zasiahla polícia, použila slzný plyn a vodné delá. Polícia na mieste zadržala niekoľko osôb.

Na sociálnej sieti zverejnili policajti aj video, na ktorom demonštranti vyberajú veľké dlažobné kocky zo zeme a hádžu nimi, aby sa rozpadli na menšie. Záchranári hlásia, že počas protestu v Bratislave ošetrili dve osoby. Išlo o muža, ktorý mal tržnú ranu na ruke, a ženu, ktorú údajne zasiahla letiaca dlažobná kocka do hlavy.

Odporúčané
Protest proti Matovičovi: Demonštranti sa navzájom zranili zápalnou pyrotechnikou, žene vraj niekto hodil do hlavy dlažobnú kocku Protest proti Matovičovi: Demonštranti sa navzájom zranili zápalnou pyrotechnikou, žene vraj niekto hodil do hlavy dlažobnú kocku 17. októbra 2020, 19:02

Slovákov pobavila napríklad prehnane aktívna žena, ktorá s bejzbalovou palicou udierala do brány pre úradom vlády, zároveň vtipne spojili protest s oznámením Igora Matoviča o celoplošnom testovaní. V memečkách nájde svoju skladbu kapela No Name a zabúdať netreba ani na Silviu Šuvadovú a jej svetielka. 

Domov
Zdieľať
Diskusia