Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. októbra 2020, 14:17
Čas čítania 0:44
Adam Novosad

15-ročný chlapec na Liptove zavraždil dôchodcu kvôli 120 eurám. Vošiel do domu 82-ročného dedka a dobodal ho

NEWS LIPTOV VRAŽDA
Uložiť Uložené

Chlapec vnikol do domu v obci Jamník a začal dôchodcu bodať do hornej časti tela.

Na Liptove sa počas uplynulého víkendu odohrala tragédia. Iba 15-ročný chlapec tam v obci Jamník vnikol do domu staršieho pána s úmyslom okradnúť dôchodcu o peniaze, ale namiesto krádeže sa vlámanie skončilo brutálnou vraždou.

Tínedžer v popoludňajších hodinách natrafil v dome na 82-ročného dôchodcu, ktorého začal opakovane bodať do hornej časti tela.

Odporúčané
Pandémia na Slovensku položila už takmer 1 000 reštaurácií a iných druhov gastroprevádzok Pandémia na Slovensku položila už takmer 1 000 reštaurácií a iných druhov gastroprevádzok 15. októbra 2020, 13:38

Muž na mieste zraneniam podľahol a chlapec po prehľadaní domu našiel finančnú hotovosť vo výške okolo 120 eur. Z miesta činu potom utiekol bez toho, aby sa dôchodcovi snažil akokoľvek pomôcť.

Policajti chlapca vypátrali v priebehu niekoľkých hodín po tom, čo dostali oznámenie o vražde.

AKTUALIZÁCIA: NA LIPTOVE VRAŽDIL LEN 15 ROČNÝ CHLAPEC Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva PZ v Žiline obvinil len 15...

Posted by Polícia SR - Žilinský kraj on Thursday, October 15, 2020

Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva PZ v Žiline medzitým tínedžera obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy. Za svoje konanie z nedele 11. októbra mu tak hrozí vysoký trest, na ktorý si zrejme počká za mrežami, pretože vyšetrovateľ rovno spracoval aj podnet na návrh na vzatie chlapca do väzby.

Zatiaľ nie je jasné, či tínedžer do domu vnikol len kvôli snahe dôchodcu okradnúť. Nevedno povedať ani to, prečo chlapec okamžite začal staršieho muža bodať. Skutok tak bude musieť objasniť až ďalšie vyšetrovanie.

Domov
Zdieľať
Diskusia