Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. októbra 2020, 19:31
Čas čítania 0:54
Dominik Vetrák

Tom Cruise natáča šialenú akčnú scénu na streche idúceho vlaku. Nezabúda na úsmev a kývanie fanúšikom v autách

FILMY A SERIÁLY MISSION: IMPOSSIBLE 7
Uložiť Uložené

Tom Cruise práve natáča siedmy diel série Mission: Impossible.

Tom Cruise v súčasnosti natáča Mission: Impossible 7, takže rôzni paparazzi či šťastní fanúšikovia majú možnosť stretnúť ho v niektorých svetových metropolách. Presne to sa stalo aj niekoľkým fanúšikom v Nórsku. Štáb tam natáčal ďalšiu zo šialených akčných scén.

Odporúčané
Párty homosexuálnych kamarátov sa zvrtne na nevraživé hádky a vzťahovú drámu vo filme od Netflixu, v ktorej hrajú len gay herci Párty homosexuálnych kamarátov sa zvrtne na nevraživé hádky a vzťahovú drámu vo filme od Netflixu, v ktorej hrajú len gay herci 4. októbra 2020, 16:46

Tom Cruise je preslávený tým, že si akčné scény natáča sám. Chce ich natočiť pred skutočnými kamerami namiesto počítačových trikov. Učí sa lietať na helikoptérach, skáče z mostov, lietadiel a áut. Sem-tam si niečo zlomí a následne sa znova vrhá do akcie. 

Najnovšie ho pri natáčaní v Nórsku fanúšikovia zahliadli na streche idúceho vlaku. Cruise sa na svojich fanúšikov usmieval a mával im, vďaka čomu mali určite nezabudnuteľný zážitok.

Domov
Zdieľať
Diskusia