Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. októbra 2020, 8:33
Čas čítania 0:46
Dominik Vetrák

Ryan Reynolds zisťuje, že žije vo videohre. Akčný trailer pre komédiu Free Guy sľubuje GTA vo filme

FILMY A SERIÁLY FREE GUY
Uložiť Uložené

Sleduj 2. trailer pre akčnú komédiu Free Guy s Ryanom Reynoldsom.

Je tomu už takmer rok, čo sme videli prvý trailer pre akčnú komédiu Free Guy. Prostredníctvom Ryana Reynolda, hlavnej hviezdy filmu, si dnes môžeme vychutnať aj ten druhý. Príbeh sa zameria na osamelého bankára menom Guy, ktorý zistí, že je v skutočnosti vedľajšou postavou v open-world videohre Free City. 

Rozhodne sa, že jeho činy odteraz budú mať skutočný význam a nebude len zbytočnou bábkou v rukách hráčov. Pokazí tým však hru, čím naštve jej tvorcu a majiteľa (Taika Waititi). Guy sa stihne aj zamilovať do skutočnej hráčky z reálneho sveta a zburcuje k revolúcii celé Free City plné počítačom vytvorených postáv aj reálnych hráčov. 

Tešiť sa môžeme na mnohé komické a nezmyselné situácie, dávku skvelého humoru a uvedomovanie si Free Guyových nových možností. Trailer sa nám veľmi pozdáva a veríme, že pôjde o úžasný oddychový film, možno aj taký jednoduchší a o triedu slabší Ready Player One od Spielberga. Snímka prekvapivo stále nezmenila dátum premiéry.

Domov
Zdieľať
Diskusia