Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. októbra 2020, 22:27
Čas čítania 0:42
Adam Novosad

Taxikár vyhodil homosexuálny pár, lebo si položili ruky na kolená. V mojom aute platia moje pravidlá, vysvetľoval

NEWS
Uložiť Uložené

Na taxikára sa zosypala vlna kritiky.

Austrálskou spoločnosťou momentálne rezonuje prípad taxikára, ktorému sa nepozdávalo, že cestujúci na zadnom sedadle položil ruku na koleno svojho partnera, upozorňuje Daily Mail.

Homosexuál Anthony Adams, ktorý sa živí ako drag queen na rôznych šou v podnikoch po celej Austrálii, si s partnerom objednal jazdu pomocou aplikácie Ola, avšak z privolaného auta odchádzal znechutený.

Adams natočil, ako sa šofér začal sťažovať, keď položil ruku na koleno svojho partnera. Vodič skonštatoval, že v jeho aute platia jeho pravidlá, a tak si dvaja homosexuáli očividne nemôžu prejavovať akúkoľvek fyzickú náklonnosť. Vodič však odmietal konkretizovať, čo sa mu nepáči, lebo sa bál právnych následkov.

Odporúčané
V Galante narýchlo zorganizovali sväté prijímanie, aby sa vyhli obmedzeniam platiacim od októbra V Galante narýchlo zorganizovali sväté prijímanie, aby sa vyhli obmedzeniam platiacim od októbra 2. októbra 2020, 9:13

Zmätený Adams pokračoval v konfrontácii, ale vodič len opakoval svoje pravidlo a zastavil na benzínovej pumpe. Dvojica si musela z kufra auta vytiahnuť kufre a zavolať si nový taxík, pričom vodič len bez slova odišiel. „Toto je to, s čím sa naša komunita musí pasovať každý deň,“ povedal. Veľavravne vyhlásil, že diskriminácia nekončí vtedy, keď sa homosexuáli môžu zosobášiť.

Domov
Zdieľať
Diskusia