Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
22. septembra 2020, 14:57
Čas čítania 2:29
Viktor Kniš

Dara Rolins otvorene o plastikách: Moje „vylepšenia“ nie sú v rozpore so zdravým rozumom

OSOBNOSTI DARA ROLINS
Uložiť Uložené

Obľúbená popová speváčka na Instagrame vysvetľuje, že aj keď si niektoré časti svojho tela dala upraviť, nesúvisí to s tým, že by sa predtým nemala rada. Podľa nej to má aj praktický dôvod.

Dara Rolins je influencerkou so všetkým, čo k tomu patrí. Príspevky so spoluprácami vyvažuje obsahom „z kuchyne“ a svojich sledovateľov pustí často do súkromia oveľa viac ako mnohí ostatní. Stalo sa tak aj pred pár dňami, keď sa po diskusii v komentároch otvorene vyjadrila k svojim plastikám. Už tradične veľmi úprimne a jazykom, ktorý je jej charakteristický. 

Téma sebalásky dlhodobo rezonuje v súvislosti s prezentovaním „dokonalosti“ na sociálnych sieťach, Dara otvorene prezrádza, že jej plastiky súvisia práve s jej profesiou. „Vychádza to z mojej podstaty a súvisí to aj s mojou profesiou, kedy je človek pod drobnohľadom. Jasné že veci ladím, pomáham im. Som ale bytostne presvedčená, že moje "vylepšenia" nie sú v rozpore so zdravým rozumom,“ uvádza speváčka na Instagrame. 

Dara priznáva, že podstúpila plastiku pŕs a korekciu nosa, na druhej strane však dodáva, že na tvári nemá žiadne výplne, ako niektorí tvrdia. 

Odporúčané
Kauza Fatima: Ako si údajne mafia a súdy na Slovensku pomáhali, aby podnikateľa s pištoľou v ruke obrali o luxusnú nehnuteľnosť Kauza Fatima: Ako si údajne mafia a súdy na Slovensku pomáhali, aby podnikateľa s pištoľou v ruke obrali o luxusnú nehnuteľnosť 20. septembra 2020, 12:28

„Väčšie prsia dokážu žene zdvihnúť sebavedomie a aj v prípade môjho nosa, ktorý som si nechala "opraviť", išlo o vyriešenie rovnice fotogenickejšieho tvaru, nie získania väčšieho množstva sebelásky,“ píše Dara Rolins s tým, že raz za tri mesiace si necháva pichnúť botox medzi oči. „Ostatné vrásky nechávam žiť,“ vysvetľuje. Dôvod je jednoduchý – práve takto sa cíti pri pohľade do zrkadla najviac fresh, a to je pre ňu najdôležitejšie. 

Dara aj týmto spôsobom dáva ľuďom iný pohľad na to, čo znamená mať sa rád. „Nemám dokonalú ani postavu, ani vlasy, ani tvár, ale viem, že som ku*evsky cool:))). A že mám po mame a ockovi dobré srdce, slušnú intuíciu a ani moje talenty nie sú k zahodeniu,“ dodáva sebavedomo.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Dobre teda. Keď už otvárame tie ženské témy...Okrem povzbudzujúcich komentov- pod mojim nedávnym postom, za ktoré díky-si niektoré žienky neodpustili poznámku "tak tak, mať sa rada také aké sme- žiaden botox, plastiky"... ešte "Dara" tam chýbalo:)). Áno, chápem kam mierite. Takto. Téma "mať sa rada" a ako PRESNE sa to myslí, je veľmi diskutabilné, v pohľade na vec relatívne, možno až relevantné:))☝To, že sa riešim nieje tajomstvom. Vychádza to z mojej podstaty a súvisí to aj s mojou profesiou, kedy je človek pod drobnohľadom. Jasné že veci ladím, pomáham im. Som ale bytostne presvedčená, že moje "vylepšenia" niesú v rozpore so zdravým rozumom. A dôvod, prečo som niektoré podstúpila/podstupujem nemá NIČ spoločného s neláskou. Naopak:). Mojim cieľom nieje, nikdy nebolo poprieť Daru. Skôr vyhovieť jej túžbam. Väčie prsia dokážu žene zdvihnúť sebavedomie a aj v prípade môjho nosu, ktorý som si nechala "opraviť", išlo o vyriešenie rovnice fotogenickejšieho tvaru, nie získania väčšieho množstva sebelásky. V tvári nemám ŽIADNE výplne- ako mi stále niekto prisudzuje/vyčíta. Mám "naducané tváričky" aj keď schudnem tie svoje posuvné tri kilá, čo sa mi konečne podarilo až teraz. Pomalou, prirodzenou cestou navrátenia pravidelného pohybu a rozumného množstva tej správnej stravy späť, do môjho života:). Koronová, nedobrovoľná karanténa nás myslím poznamenala všetkých určitými váhovými zmenami. A nie, nieje to preto že chcem byť chudá za každú cenu, ale každý sa cíti pohodlne na nejakej váhe a toto je tá moja, 55 kilová, v rámci 170 cm mojej výšky a všetkých aktivít, ktoré chcem s mojim telom realizovať a zvládať✨ Áno, medzi obočie *ONLY*si raz za tri mesiace nechávam pichnúť btx. Ostatné vrásky nechávam žiť v mieri. A či sa vďaka tomu mám radšej ? Ani nie, ale prídem si viac fresh na pohľad:). A to je to, oč tu běží✨ Nemám dokonalú ani postavu, ani vlasy, ani tvár, ale viem, že som kurevsky cool:))) a že mám po mame a ockovi dobré srdce, slušnú intuíciu a ani moje talenty niesú k zahodeniu. A to je dosť dôvodov k tomu, byť šťastná v Dare✨ YO a @bodys.ve sa pýtala, či je ten obklad na dome kameň alebo imitace, tak kameň, Vendulko:)❣

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

Domov
Zdieľať
Diskusia