Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. augusta 2020, 10:33
Čas čítania 0:57
Viktor Kniš

Tina a Separ na jednej skladbe: Smejem sa, aj keď moje srdce plače, znie na pesničke s Mojou Rečou

HUDBA MOJA REČ SEPAR
Uložiť Uložené

Počúvaj novinku, ktorú nájdeš na albume Mojej Reči s názvom Zase doma.

Skladba Srdce Plače mala premiéru ešte v piatok v Bratislave v rámci živého vystúpenia handlovských Dobrých chlapcov, dnes je už novinka dostupná aj na Spotify.

Už samotný názov napovedá, o čom skladba bude, mnohých obzvlášť poteší prítomnosť Tiny a Separa, aj keď upozorňujeme, že by si za tým nemal hľadať viac ako spojenie najstabilnejších pilierov hudobnej scény na Slovensku.

Už o pár dní Moja Reč vydáva svoj ďalší spoločný album s titulom Zase Doma, ktorý si môžeš predobjednať na Ruka Hore. Ten prichádza po dvojročnom odlúčení, po ktorom však všetci traja – Delik, Supa a Jožiš Engerer prišli na to, že ich stále viac vecí spája, ako rozdeľuje. 

Odporúčané
Pil C vydáva rozlúčkovú skladbu pre snúbenicu: Napísal som to v mental breakdowne hodinu po tom, čo sa to stalo Pil C vydáva rozlúčkovú skladbu pre snúbenicu: Napísal som to v mental breakdowne hodinu po tom, čo sa to stalo 30. augusta 2020, 19:00

Delik tvrdí, že chalanom odlúčenie pomohlo a po prvom stretnutí mal pocit, akoby k sebe patrili: „Prvým dôvodom stretnutia bolo zapiť príchod mojej dcéry na svet, ale aj to, aby sme zabudli na to, čo bolo. Stretli sme sa a hneď padali vtipy, a tá chémia bola okamžite naspäť. Veľa sme riešili muziku a mal som pocit, ako keby sa nič medzi nami neudialo,“ povedal Delik pre Refresher v marci 2020.

„Dali sme sa dokopy tým štýlom, že sa Michal ozval Jožisovi a mne. Bol som z toho veľmi
rád, pretože keď sa ľudia poznajú tak dlho, tak je smutné, keď sa to pokazí a prestane
fungovať to kamarátstvo. Pre nás všetkých myslím si bolo najdôležitejšie, aby sa obnovilo
to kamarátstvo. Nemuseli by sme spolu robiť ako kapela, ale to by sme neboli my a išli
sme rovno do štúdia,” povedal Supa.

Domov
Zdieľať
Diskusia