Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. augusta 2020, 10:05
Čas čítania 0:41
Adam Novosad

Na Slovensku pribudlo 90 nových prípadov koronavírusu. Najviac nakazených je opäť v Bratislave

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Úrady zverejnili najnovšie čísla nových prírastkov koronavírusu.

Za včerajší deň nám na Slovensku pribudlo 90 nových nakazených pacientov s koronavírusom. Laboratóriá otestovali celkovo 3 636 vzoriek. V nemocniciach pribudlo 5 nových pacientov, ktorí museli byť hospitalizovaní. Vyliečilo sa ďalších 14 ľudí a ani dnes našťastie nikto nezomrel.

CORONAVIRUS CHART

Ako v posledných dňoch, aj tentokrát dominuje s najvyšším počtom nových nakazených okres hlavného mesta. Noví pacienti pribúdali v týchto okresoch: Bratislava (22), Ilava (6), Michalovce (6), Poprad (6), Stará Ľubovňa (5), Trenčín (5), Žilina (4), Bardejov (3), Dunajská Streda (3), Nitra (3), Prešov (3), Prievidza (3), Kežmarok (2), Košice (2), Liptovský Mikuláš (2), Malacky (2), Pezinok (2) a Vranov nad Topľou (2). 

Odporúčané
Adam Berka končí v Teame Vallo. Bratislavský primátor kritizuje jeho nezodpovedné správanie  Adam Berka končí v Teame Vallo. Bratislavský primátor kritizuje jeho nezodpovedné správanie 27. augusta 2020, 8:55

V Banskej Bystrici, Brezne, Čadci, Dolnom Kubíne, Považskej Bystrici, Sabinove, Senci, Šali aj Trnave pribúdali noví pacienti len po jednom. V nemocniciach momentálne zostáva 75 pacientov, umiestnenie na jednotke intenzívnej starostlivosti vyžadujú siedmi z nich a štyria potrebujú aj umelú pľúcnu ventiláciu.

V tejto chvíli na Slovensku evidujeme 1 387 aktívnych prípadov koronavírusu. Na ochorenie Covid-19 zomrelo 33 pacientov, celkovo do dnešného dňa laboratóriá pozitívne otestovali 3 626 vzoriek z 323 580 testov.

Domov
Zdieľať
Diskusia