Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. augusta 2020, 16:49
Čas čítania 1:26
Dominik Vetrák

Snyder Cut Justice League má vonku trailer, ktorý je lepší ako celá kino verzia. 4-hodinový film bude rozdelený na 4 časti

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Čo všetko vieme o novej verzii Justice League?

Pár mesiacov po ohlásení existencie Snyder Cutu sme sa konečne dočkali aj prvých poriadnych záberov vo forme oficiálneho teaseru. Nájdeme v ňom niektoré zábery z kino verzie, ale aj množstvo doteraz nevidených scén. 

Veľkou novinkou Snyder Cutu bude Superman v čiernom obleku a taktiež prítomnosť Darkseida, ktorý bude mať oveľa dôležitejšiu rolu ako v kino verzii. 

Do kín v roku 2017 dorazila verzia režiséra Jossa Whedona (prvé dva Avengers filmy), ktorý sa posadil do režisérskej stoličky po tom, čo ju Snyder počas natáčania filmu opustil. Snyderova dcéra vtedy spáchala samovraždu a on ďalej nedokázal pracovať. Lenže so zmenou režiséra prišli aj zmeny v scenári, dialógoch a vo vyznení filmu.

Domov
Zdieľať
Diskusia