Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. augusta 2020, 15:05
Čas čítania 1:04
Adam Novosad

VIDEO: Odmietli si dať rúško, tak ich začali mlátiť. V lietadle na Ibizu zažili cestujúci bitku ako z akčného filmu

NEWS BITKA LIETADLO
Uložiť Uložené

Let z Amsterdamu na ostrov Ibiza sa nezaobišiel bez problémov.

Výlet na Ibizu sa pre pasažierov lietadla, ktoré smerovalo z Amsterdamu začal hromadnou bitkou na palube. Stroj spoločnosti KLM vzlietol 31. júla, ale cesta na španielsky párty ostrov neprebiehala pokojne, pretože dvaja cestujúci si odmietli nasadiť ochranné rúška, informuje The Independent.

Títo pasažieri údajne pochádzali z Anglicka a vo videu možno jedného z nich zahliadnuť bez trička. V komentároch sa objavili správy, že chlapíci nerešpektovali nariadenia palubného personálu a popíjali vodku.

V jednom momente sa situácia vyostrila natoľko, že sa spustila bitka, po ktorej jeden pasažier skončil spacifikovaný na podlahe lietadla. Situácia eskalovala, keď sa viacero cestujúcich rozhodlo proti mužom fyzicky zakročiť.

Vo videu zdieľanom na sociálnej sieti Twitter je zachytených niekoľko momentov, v ktorých muž schytáva údery priamo do tváre. Ostatní cestujúci ho vytiahli zo sedadla, vymenili si niekoľko úderov a napokon ho poslali k zemi. Nikomu nevadilo ani to, že na palube boli prítomné aj deti, na čo vo videu upozorňuje niekoľko pasažierov.

Odporúčané
Mal byť v karanténe, no vybral sa do krčmy a napadol policajtov. Súd poslal Slováka na pol roka za mreže Mal byť v karanténe, no vybral sa do krčmy a napadol policajtov. Súd poslal Slováka na pol roka za mreže 3. augusta 2020, 12:41

Samotná letecká spoločnosť KLM vo vyjadrení napísala, že dvaja muži, ktorí si rúška odmietli nasadiť, skončili krátko po prílete v rukách polície. Pilot okamžite zalarmoval španielske zložky a celková bezpečnosť letu podľa aerolinky nebola ohrozená.

Domov
Zdieľať
Diskusia