Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. augusta 2020, 12:23
Čas čítania 1:01
Daniel Mikolášik

Dara Rolins zverejnila neupravenú fotku: Vraj to s tou retušou preháňam, občas si aj ja prídem príliš dokonalá

OSOBNOSTI DARA ROLINS INSTAGRAM
Uložiť Uložené

Popová diva je na svoje vrásky hrdá.

Česko-slovenská popová hviezda Dara Rolins na Instagrame zverejnila fotografiu, na ktorú by malo odvahu len málo žien slovenského šoubiznisu. Práve absolútne neupravená detailná fotka bez akejkoľvek retuše však o Dare prezrádza, že vyrovnanosť, optimizmus a postoj k životu jej môžu mnohí len závidieť.

Odporúčané
Dalyb s Darou Rolins či Slimso s Momou. Aké ženy stoja po boku známych slovenských influencerov? Dalyb s Darou Rolins či Slimso s Momou. Aké ženy stoja po boku známych slovenských influencerov? 22. mája 2020, 21:06

Speváčka v rozsiahlom príspevku konštatuje, že ani ona sama nemá rada príliš vyretušované a upravené influencerky s dokonalými filtrami na fotkách. Jej skutočnú a prirodzenú tvár vraj môžu fanúšikovia vidieť denne v jej instagramových príbehoch.

„Viem, že mi občas píšete pod fotky z časopisov, že to s tou retušou preháňam. Retušou prebehne každá jedna titulka, nielen tá moja, to je pravidlo, či sa to niekomu páči alebo nie. My, ktorí sa na titulkách objavujeme, máme s výberom fotiek a ich následnou retušou premálo spoločné,“ začína v statuse.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

Dara konštatuje, že prvom rade ide o voľbu danej redakcie a v neposlednom rade o fotografa, jeho videnie, rukopis, prejav a talent. Speváčka to nazvala umeleckou slobodou. Vraj to chápe a dodáva, že aj ona si na fotkách príde občas príliš dokonalá. Vraj však ani omylom nie je.

„Dôverne poznám všetky svoje prednosti aj chyby. O správnom uhle, kúzle svetla a okamihu ani nehovorím. Od toho máte možnosť vidieť nás na našich Instagramoch a v storkách takto "normálnych" v pohybe, s chybami, vráskami, proste všetkým prirodzene ľudským. Ani mňa nebaví pozerať sa na prefiltrované krásky, ktoré potom s realitou nemajú nič spoločné,“ uzavrela.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

Domov
Zdieľať
Diskusia