Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. júla 2020, 22:02
Čas čítania 0:33
Daniel Mikolášik

Dominika Cibulková ukázala malého syna Jakubka. Na Instagrame zverejnila fotografiu, ako sa túlia v posteli

OSOBNOSTI DOMINIKA NAVARA CIBULKOVÁ
Uložiť Uložené

Až teraz sa bývalá slovenská reprezentantka rozhodla ukázať syna fanúšikom v plnej kráse.

Syn slovenskej tenistky Dominiky Cibulkovej má už päť týždňov. Až teraz sa však bývalá slovenská reprezentantka rozhodla ukázať ho fanúšikom v plnej kráse. Na Instagrame zverejnila fotografiu, na ktorej sa spolu s malým Jakubkom túlia v posteli.

Odporúčané
Dominika Cibulková: Na slovo influencer som alergická. Avengerov nenávidím, za odmenu občas zájdem do mekáča (Rozhovor) Dominika Cibulková: Na slovo influencer som alergická. Avengerov nenávidím, za odmenu občas zájdem do mekáča (Rozhovor) 2. mája 2019, 15:32

Hoci aktuálne Cibulková zažíva najkrajšie obdobie života, popri ňom musela riešiť aj pár nepríjemností. Z chaty na Záhorí jej zlodeji ukradli luxusný nábytok a zariadenie v hodnote takmer 20 000 € a hackeri sa jej zasa nabúrali do oficiálneho profilu na Facebooku.

Ani to však Cibulkovej neprekazilo radovánky z nového prírastku do rodiny, ktorému podľa fotky stihli za pár týždňov narásť už aj vlasy. Na svojho syna Dominika nedá dopustiť a teší sa z neho každú chvíľu. Fotografiu, na ktorej ležia aj spoločne s ich domácim miláčikom Miou opísala slovami: „Náš druh popoludňajšieho zdriemnutia v týchto dňoch.“

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova),

Domov
Zdieľať
Diskusia