Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. júla 2020, 14:26
Čas čítania 1:03
Daniel Mikolášik

Žltý vlak premávajúci z Bratislavy do Chorvátska pre koronavírus ruší jednu zástavku

NEWS
Uložiť Uložené

Cestujúcim pri stornovaní dopravca RegioJet vráti peniaze.

Ešte začiatkom júna sme sa dozvedeli, že epidemiologická situácia vo viacerých štátoch Európskej únie umožnila Chorvátsku otvoriť svoje hranice a Slováci tak získali vďaka spoločnosti RegioJet praktickú možnosť, ako sa k moru toto leto dopraviť.

Nová vlaková linka sa ešte pred začatím premávania tešila mimoriadnemu záujmu, v predpredaji RegioJet predal desiatky tisíc lístkov. Začiatkom týždňa vlak začal premávať, avšak dopravca informuje, že cestujúci by sa mali pripraviť na isté zmeny.

Odporúčané
V utorok odišiel prvý vlak do Chorvátska, niektorí si zbalili viac rúšok ako ponožiek V utorok odišiel prvý vlak do Chorvátska, niektorí si zbalili viac rúšok ako ponožiek 1. júla 2020, 10:51

Pôvodne bolo vlakové spojenie medzi Prahou a Rijekou, pričom súprava zastavovala v Pardubiciach, Brne, Břeclavi, Bratislave a slovinskej Ľubľane. Posledná menovaná zástavka sa však po novom ruší. Pre nepriaznivé epidemiologické podmienky súvisiace s koronavírusom totiž Slovinsko oddnes sprísňuje pohraničný režim.

Domov
Zdieľať
Diskusia