Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júna 2020, 14:36
Čas čítania 0:35
Matej Krajčovič

Bratislava otvára kúpaliská. Na týchto miestach už môžeš skočiť do vody

NEWS BRATISLAVA MATÚŠ VALLO
Uložiť Uložené

Na kúpaliskách ale budú platiť špeciálne opatrenia.

V Bratislave sa dnes otvorili prvé letné kúpaliská. Do vody môžeš skočiť na Rosničke v Dúbravke, kúpalisku Lamač, Delfín v Ružinove a Tehelnom poli v Novom Meste. K dispozícii sú už aj Zlaté piesky. 

O niekoľko dní sa majú pridať kúpaliská v Rači a Krasňanoch, informovalo vedenie mesta. 

Odporúčané
V Bratislave už využiješ elektrické kolobežky, skútre aj verejné bicykle. Koľko tieto služby stoja a ktorá je najlepšia? V Bratislave už využiješ elektrické kolobežky, skútre aj verejné bicykle. Koľko tieto služby stoja a ktorá je najlepšia? 13. júna 2020, 10:36

Magistrát očakáva, že na kúpaliskách má byť toto leto výrazne viac ľudí. Slováci totiž budú kvôli obavám z koronavírusu menej cestovať do zahraničia, hoci napríklad do Chorvátska sa už dostaneš relatívne bez problémov. 

„Budeme sa preto snažiť, aby všetky miesta, podujatia i infraštruktúra, ktorá umožňuje ľuďom tráviť voľný čas v hlavnom meste, boli udržiavané a pripravené na väčší počet ľudí,“ povedal primátor Bratislavy Matúš Vallo.

Domov
Zdieľať
Diskusia