Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júna 2020, 9:15
Čas čítania 0:39
Richard Balog

Dior a Vespa predstavujú skúter s ikonickým monogramom. Ide o zatiaľ najlepšiu spoluprácu v tomto roku?

Dior a Vespa predstavujú skúter s ikonickým monogramom. Ide o zatiaľ najlepšiu spoluprácu v tomto roku?
Zdroj: Dior
TECH DIOR MÓDA REFRESHER
Uložiť Uložené

Limitovaná záležitosť ako súčasť kolekcie jar/leto 2021, z ktorej bude vyrobených len 946 kusov.

Spolupráca, ktorú by predpokladal len málokto, ale jej finálny výsledok chytí za srdce. Približne takto by sme charakterizovali štýlový mestský skúter Vespa s rukopisom módneho domu Christian Dior

Taliansko-francúzske dielo v sebe dokonale spája originálný vzhľad modelu s číselným označením „946“, ktorý si obľúbil napríklad aj návrhár Giorgio Armani a sofistikovanosť značky, ktorá vznikla v mekke odevného priemyslu, Paríži. 

Odporúčané
Virgil Abloh spája v novej kolekcii Louis Vuitton svoje spomienky na detstvo a tradičné krajčírstvo Virgil Abloh spája v novej kolekcii Louis Vuitton svoje spomienky na detstvo a tradičné krajčírstvo 11. júna 2020, 16:16

Súčasť kolekcie jar/leto 2021 pritom vyrobia v limitovanom počte 946 kusov, čo odkazuje nielen na názov samotného skútru, ale tiež na rok vzniku oboch značiek, a teda 1946. Po takmer 75 rokoch tak konečne dochádza k ich vzájomnej spolupráci, za ktorej vzhľadom stojí umelecká riaditeľka ženskej sekcie v štruktúrach spoločnosti Dior. 

Domov
Zdieľať
Diskusia