Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júna 2020, 10:47
Čas čítania 1:02
Tina Hamarova

Fotka preplnenej bazénovej party obletela svet. Teraz sa ukázalo, že jeden z návštevníkov má koronavírus

NEWS OPATRENIA USA
Uložiť Uložené

Reštaurácia v americkom Missouri si počas pandémie vymyslela „pool party.“ Ľudia boli v bazéne na sebe namačkaní ako sardinky.

Reštaurácia pri jazerách Ozarks v americkom štáte Missouri zorganizovala minulý víkend bazénovú párty, na ktorú aj napriek koronavírusovým opatreniam prišli stovky ľudí bez rúšok.

A chýbajúce rúška v tomto prípade neboli až taký veľký problém. Návštevníci boli v bazéne, či pri bazéne, na sebe namačkaní ako sardinky. Teraz sa ukázalo, že jednému z nich potvrdili Covid-19. Okolité štáty preto žiadajú, aby šli všetci zúčastnení do karantény.

„Teraz sa títo ľudia vrátia domov do St. Louis a okresov v Missouri či na stredozápade a zvyšujú šancu opätovného rozšírenia nákazy Covid-19, hospitalizácií a tragických úmrtí," uviedla pre NY Times starostka St. Louis Lyda Krewson.

Jeden z účastníkov priznal pre BuzzFeed, že tam strávili celý víkend a pred vstupom im zmerali aj s priateľkou teplotu. „Bolo to tam trochu preplnené, ale cítil som sa dobre predtým a cítim sa fajn aj teraz,“ povedal Tyler Crancer.

Domov
Zdieľať
Diskusia