Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
31. mája 2020, 23:55
Čas čítania 1:56
Daniel Mikolášik

Víťazkou SuperStar 2020 sa stala Barbora Piešová

NEWS SUPERSTAR VÍŤAZ
Uložiť Uložené

Ako vyzerala posledná SuperStar 2020 s mini publikom a s porotkyňou Monikou Bagárovou hodnotiacou zo svojej obývačky?

Televízie Markíza a Nova dnes odvysielali vôbec poslednú časť speváckej šou SuperStar 2020. Víťazom sa stala Barbora Piešová, ktorá si tak odnáša aj výhru 75 000 €. Rozhodli o tom diváci prostredníctvom SMS hlasovania. Veľkolepé Super Finále bolo rozdelené do troch samostatných kôl, na ktorých si TOP 5 finalistov dali poriadne záležať. 

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa SuperStar (@superstarcs),

Päť najlepších spevákov aktuálneho ročníka sa za prísnych hygienických a bezpečnostných opatrení predstavili v pražskom štúdiu Jinonice, v ktorom sa natáčali aj minuloročné The Voice a tiež kastingy na Superstar.

Odporúčané
Ako vyzerá 10 najzaujímavejších tvárí tohtoročnej SuperStar? Niektorí majú na Instagrame už státisíce followerov Ako vyzerá 10 najzaujímavejších tvárí tohtoročnej SuperStar? Niektorí majú na Instagrame už státisíce followerov 10. mája 2020, 12:50

Na rozdiel od predchádzajúceho kola, boli osobne v hľadisku prítomné aj najbližšie rodiny súťažiacich, čo znamená, že posledné rozhodujúce finále nebolo úplne bez publika. Každý superstarista mal v „mini publiku“ troch členov rodiny.

„Diana Kovaľová a Martin Schreiner budú mať v publiku rodičov. Dominika Lukešová s Barborou Piešovou navyše aj sestry a Giovanni Ricci okrem rodičov aj priateľku Martinu, ktorá vypadla v poslednom SuperVýbere. Dvojica sa tak konečne po dvoch týždňoch uvidí,“ upresnila Markíza.

Odporúčané
Žiadne psychické problémy nemám a mrzí ma, že si to Habera myslí, tvrdí Timotej. Spoznaj finalistov SuperStar 2020 Žiadne psychické problémy nemám a mrzí ma, že si to Habera myslí, tvrdí Timotej. Spoznaj finalistov SuperStar 2020 24. mája 2020, 14:30

Superstaristi to dnes rozhodne nemali ľahké, keďže už druhýkrát vystupovali v rámci živých prenosov. Diváci si päťku finalistov mohli užiť za sprievodu živej kapely. O ich osude opäť rozhodovalo divácke hlasovanie.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa SuperStar (@superstarcs),

Súťažiaci aj porota museli prejsť testom na ochorenie COVID-19. Celý štáb mal počas Super Finále nasadené rúška, rukavice, štíty a ďalšie zdravotnícke pomôcky. Súťažiaci, porota a kapela však počas živého vysielania boli na obrazovke bez rúšok.

Unikátom v dnešnej časti bolo tiež zostavenie poroty. Vzhľadom na to, že len pred pár dňami sa porotkyni Monike Bagárovej a jej priateľovi a MMA zápasníkovi Makhmudovi Muradovi narodila dcéra Rumia, Monika bola s účinkujúcimi spojená prostredníctvom online prenosu. Hodnotila tak z pohodlia svojho domova a na jej mieste bola len obrazovka.

Odporúčané
Zvažovali sme aj natáčanie SuperStar z domu, hovorí programová riaditeľka Markízy Silvia Majeská (Rozhovor) Zvažovali sme aj natáčanie SuperStar z domu, hovorí programová riaditeľka Markízy Silvia Majeská (Rozhovor) 16. mája 2020, 13:53

Prvé kolo pozostávalo zo svetových hitov. Diváci preto mali možnosť počuť skladby ako My Heart Will Go On od Céline Dion, I'm So Excited od The Pointer Sisters či Set Fire To The Rain od Adele. Počas prestávky v prvom kole odzneli aj skladby ako Príbeh nekončí alebo Je to vo hviezdach, ktoré za sprievodu hry na klavíri Mariána Čekovského zaspievali všetci piati finalisti. 

Okrem zahraničných skladieb sa vďaka druhému kolu každý z piatich finalistov otestoval aj na československej tvorbe, a tak sa sálou niesli tóny pesničiek aj slovenských legiend Karola Duchoňa, Richarda Müllera či Elánu.

Do tretieho a zároveň posledného kola sa dostali len traja finalisti, a to Diana Kovaľová, Barbora Piešová a Martin Schreiner. Menovaní vystúpili s ich najobľúbenejšími skladbami, ktoré odzneli v rámci šou. Odzneli tak single ako Someone You Loved od Lewisa Capaldiho, Say Something od skupiny A Great Big World a Christiny Aguilery a Next To Me od Imagine Dragons.

Po poslednom a veľmi emotívnom vystúpení v rámci tohtoročnej SuperStar 2020, ktoré predviedla tohtoročná víťazka Barbora Piešová, ktorá zvládla ustáť vysoké tóny aj napriek slzám, sa dokonca rozplakala aj celá porota. Dokopy poslali diváci v rozhodujúcom finále až 660-tisíc hlasov.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa SuperStar (@superstarcs),

Domov
Zdieľať
Diskusia