Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. mája 2020, 17:38
Čas čítania 1:09
Dominik Vetrák

Playstation 5 je ohromný stroj, na ktorý sa v mnohom nechytajú žiadne počítače súčasnosti, hovorí šéf Epic Games a Fortnite

TECH PS5
Uložiť Uložené

Šéf Epic Games Tim Sweeney si konzolu PlayStation 5 nevie vynachváliť.

Popri informovaní o novom Unreal Engine 5 sa šéf Epic Games Tim Sweeney  rozrozprával jednak o samotnej technológii a aj o PlayStation 5. Epic spolupracuje s PlayStation o čosi užšie ako s Microsoftom a ich Xboxom, a tak vedia o PS 5 viac a lepšie sa im na nej pracuje. 

Tim Sweeney tvrdí, že hardware novej generácie konzol umožní oveľa viac než len skok v grafike. Podľa neho je PS 5 pozoruhodne vyvážený prístroj. 

„Má nesmierne množstvo výkonu GPU (grafický čip) a úžasný manažment uskladňovacieho priestoru. To bude absolútne kritické. Je jedna vec renderovať všetko, čo sa zmestí do pamäte, oveľa pôsobivejšie však je renderovať celý svet takmer okamžite a v reálnom čase, hoci môže byť niekoľko desiatok gigabajtov obrovský.“  Presne to sľubuje nová konzola od Sony. 

Domov
Zdieľať
Diskusia