Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. apríla 2020, 8:43
Čas čítania 1:27
Dominik Vetrák

One Punch Man dostane celovečerný hollywoodsky film. Šialený príbeh o neporaziteľnom chlapovi napíšu scenáristi Venoma

FILMY A SERIÁLY ONE PUNCH MAN
Uložiť Uložené

Obľúbené anime/manga o holohlavom Saitamovi sa dočká hollywoodskeho spracovania.

Existuje množstvo anime a máng z Japonska, ktoré si ako hollywoodske a hrané filmy/seriály nevieme predstaviť. Jedným z takých je aj One Punch Man. Ide o úspešnú internetovú sériu krátkych príbehov, z ktorých sa neskôr stala veľmi populárna manga a aj anime. Minulý rok vyšla druhá séria anime a aj keď šlo o citeľný pokles kvality oproti prvej sérii, One Punch Man je stále úžasný. 

Odporúčané
2. séria One Punch Mana je aj napriek 4-ročnému čakaniu veľkým sklamaním. Čo všetko tvorcovia pokazili? (Recenzia) 2. séria One Punch Mana je aj napriek 4-ročnému čakaniu veľkým sklamaním. Čo všetko tvorcovia pokazili? (Recenzia) 10. júla 2019, 13:09

Príbeh sleduje holohlavého hrdinu menom Saitama, ktorý dokáže zložiť a zabiť akéhokoľvek nepriateľa na jednu ranu. Najprv niekoľkokrát zachráni celú planétu, no aj to ho začína nudiť a postupne prežíva ťažkú krízu identity aj zmyslu života, ktorý ho vôbec nenapĺňa. Anime/manga je plné skvelého humoru, napínavých momentov, skvelých vedľajších postáv a úžasne vybudovaného sveta plného superhrdinov. Tí sú podľa schopností rozdelení do rôznych tried. 

Domov
Zdieľať
Diskusia