Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. marca 2020, 6:55
Čas čítania 1:07
Vl Mi

Špekulanti za 5 respirátorov pýtajú aj 300 eur, zarábajú na nešťastí a panike. Nenechaj sa oklamať

NEWS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Títo "reselleri" by si zaslúžili po prstoch.

Koronavírus je strašiak. Všade sa o nákaze píše, všetci zdieľajú články a diskutujú na sociálnych sieťach. Niektorí sa preto snažia situáciu využiť a obohatiť sa na ľuďoch, ktorí situáciu nezvládajú a sú v panike.

V obchodoch sa nedajú kúpiť rúška, respirátory len veľmi ťažko. Možno si si už aj ty googlil, či sa niekde nedá zohnať ochrana na tvár. A bol si nemilo prekvapený. Na internetových obchodoch a bazároch sa za obyčajný respirátor pýtajú nehorázne sumy.

Odporúčané
Záznam: Personál nemocnice v Trenčíne je v karanténe, ich pacienti boli nakazení. Na Slovensku má koronavírus už 72 ľudí Záznam: Personál nemocnice v Trenčíne je v karanténe, ich pacienti boli nakazení. Na Slovensku má koronavírus už 72 ľudí 16. marca 2020, 8:02

Bežne stoja obyčajné rúška okolo 2 až 3 eurá, teraz ich kúpiš aj za vyše 20 eur. Enormný nárast cien platí aj pre respirátory.

Domov
Zdieľať
Diskusia