Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. marca 2020, 11:26
Čas čítania 3:11
Dominik Vetrák

Recenzia: Neviditeľný muž

Recenzia: Neviditeľný muž
FILMY A SERIÁLY FILMY 2020 THE INVISIBLE MAN
Uložiť Uložené

Mal by si zájsť do kina na prvý skvelý horor roka 2020?

Leigh Whannel natočil podarené béčko Upgrade za pár miliónov a štúdiu zaobstaral veľké zisky. Hneď na to ho oslovilo Universal, aby pre nich natočil remake Neviditeľného muža a aby ho poňal originálne, nielen ako ďalší tradičný horor. Radostne môžeme prehlásiť, že sa to podarilo.

Vo filme sledujeme Ceciliu (Elizabeth Moss), ktorá sa odhodlala uniknúť z domu svojho priateľa Adriana (Oliver Jackson-Cohen). Ten ju týral psychicky aj fyzicky, čo Cecilia viac nedokázala zniesť a naplánovala útek. 

Odporúčané
Upgrade je brutálnou akčnou sci-fi jazdou s nápadmi, netradičnou kamerou a nepredvídateľným príbehom (Recenzia) Upgrade je brutálnou akčnou sci-fi jazdou s nápadmi, netradičnou kamerou a nepredvídateľným príbehom (Recenzia) 28. augusta 2018, 17:31

To, čo jej Adrian dlhé mesiace spôsoboval, sa na nej škaredo podpísalo. Film neukazuje fyzické násilie, ktoré na nej predtým páchal. Namiesto toho sa zameriava na to, aký dopad malo týranie na jej psychickú stránku.

Cecília nie je ani 2 týždne po tom, ako od neho ujde, schopná vyjsť z domu svojho kamaráta, ktorý ju prijal. Je paranoidná a bojí sa, že si ju Adrian nájde všade, kam sa pohne. Jedného dňa však jej sestra prichádza so správou, že sa Adrian zabil a zanechal jej 5 miliónov dolárov.

Priemerné hodnotenie čitateľov
Tvoje hodnotenie
Aké hodnotenie by si dal ty?
Zobraziť výsledky
Skryť výsledky
0/10
Domov
Zdieľať
Diskusia