Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. januára 2020, 8:34
Čas čítania 0:45
Viktor Kniš

Podozrievali ho, že je závislý na pervitíne, on bojoval s vážnou chorobou. Justin Bieber odhaľuje najcitlivejšie momenty v živote

NEWS JUSTIN BIEBER
Uložiť Uložené

Justin Bieber priznáva, že v minulosti bojoval s lymskou boreliózou, kvôli ktorej ho niektorí podozrievali, že berie drogy.

Justin Bieber bol v minulosti hlavne paparazzi fotografmi zachytený aj na snímkach, na ktorých nevyzeral najlepšie. Samozrejme, našlo sa množstvo komentujúcich, ktorí využili situáciu, aby ho označili za drogovo závislého a podobne.

Popový spevák teraz vyvracia všetky tieto fámy a odhaľuje, že v minulosti bojoval s lymskou boreliózou. Okrem nej trpel aj ďalšími chorobami, ktoré negatívne ovplyvňovali jeho kožu, ale tiež funkcie mozgu, energiu a celkové zdravie. 

Hudobník dodáva, že aj momenty týkajúce sa jeho zdravotných komplikácií budú zaznamenané v avizovanom dokumentárnom filme, ktorý sa na YouTube objaví už o niekoľko dní. Okrem fyzických problémov si prechádzal aj tými duševnými, čo by malo byť rovnako súčasťou niekoľkých dielov.

Odporúčané
Mal depresie, rušil turné a bojoval sám so sebou. Dokumentárna séria zaznamenáva najťažšie chvíle v živote Justina Biebera Mal depresie, rušil turné a bojoval sám so sebou. Dokumentárna séria zaznamenáva najťažšie chvíle v živote Justina Biebera 1. januára 2020, 22:18

Budeme v nich vidieť chronologický vývoj Justina Biebera od momentu, kedy klesol na dno a zrušil rozbehnuté vypredané turné až do chvíle, kedy sa opäť postavil na nohy a nahral ďalší album. Aj ten by sa mal v najbližších týždňoch dostať medzi fanúšikov. 

„Bolo to náročných niekoľko rokov, nájsť správnu liečbu proti tejto nepríjemnej chorobe. Som späť a lepší ako kedykoľvek predtým,“ dodáva v príspevku spevák.  

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Bieber (@justinbieber),

Domov
Zdieľať
Diskusia