Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. decembra 2019, 18:30
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Milionár zháňa osobného fotografa, ponúka mu plat takmer 34 000 €

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Výplata je viac než slušná.

Zakladateľ spoločnosti Ecom Warrior Academy Matthew Lepre má peňazí skutočne na rozhadzovanie. Nedávno sa totiž rozhodol, že pri svojej ceste Európou a Spojenými štátmi americkými potrebuje osobného fotografa, ktorý bude zaznamenávať jeho každodenný život, informuje LadBible.

Jeho sociálne siete totiž potrebujú pravidelnú várku záberov. A práve o tie by sa mal starať nový zamestnanec, ktorý si na výplatnej páske za svoju prácu nájde veľmi slušných 33 541 €. A okrem toho má, samozrejme, preplatené všetky cestovné výdaje.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Matthew Lepre (@matthewlepre),

Milionár Lepre sa pre Daily Mail vyjadril, že rolu osobného fotografa kedysi zosobňoval jeho kamarát Mitch, no s ohľadom na rozširujúci sa biznis potreboval svojho priateľa inde. A týmto spôsobom sa pre potenciálneho fotografa otvorili dvere predstavujúce možnú prácu snov. Lepre ale upozorňuje, že budúci zamestnanec musí byť skutočne časovo prístupný.

Vybraná osoba pre túto úlohu by musela byť so svojím životom flexibilná a byť schopná pripojiť sa ku mne do môjho šialeného rozpisu plánov, ktorý ma môže vziať kedykoľvek a kamkoľvek,“ vyjadril svoje požiadavky na potenciálneho spolupracovníka Lepre. Začiatkom tohto roka si do svojho tímu najal taktiež osobného asistenta. Jeho výplata je len o niečo nižšia, než akú ponúka fotografovi. Konkrétne hovoríme o 31 779 eurách.

Domov
Zdieľať
Diskusia