Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. decembra 2019, 14:39
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Komik Louis C.K. v Izraeli: Radšej by som bol v Osvienčime ako v New Yorku. Vtipy o holokauste rozprával aj na Slovensku

NEWS HOLOKAUST SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Stand-up komici často žartujú aj v súvislosti s vážnymi témami. Týmto vtipom chcel slávny Louis C.K. poukázať pred publikom v Izraeli na to, ako musí byť v Amerike politicky korektný so svojím humorom.

Populárny stand-up komik Louis C.K. nedávno podľa TMZ urazil židovské publikum v Izraeli, keď predniesol vtip týkajúci sa holokaustu. „Radšej by som bol v Osvienčime ako v New York City,“ povedal na nedávnej zastávke v Tel Avive, kde si lístok na jeho vystúpenie kúpili stovky domácich. Veľmi rýchlo po tejto vete dodal, že nemyslí Auschwitz v dobe počas druhej svetovej vojny, keď bol ešte otvorený.

Je dôležité dodať, že Louis má sčasti židovský pôvod zo strany svojho otca a podľa zúčastnených sa tento vtip podaril a našiel svoje pochopenie u publika, ktoré sa okamžite zasmialo. 

Odporúčané
Koľko zarábajú stand-up komici a do akej miery si vymýšľajú príbehy? Pýtali sme sa Joe Trendyho, Lužinu či Adámyho Koľko zarábajú stand-up komici a do akej miery si vymýšľajú príbehy? Pýtali sme sa Joe Trendyho, Lužinu či Adámyho 30. novembra 2019, 14:16

Louis C.K. vystúpil v rámci turné aj na Slovensku, kde kvôli veľkému záujmu musel byť pridaný ešte jeden termín. Pred vypredanou sálou v Bratislave podľa našich informácií opäť žartoval o holokauste, na čom sa taktiež jeho fanúšikovia bavili. Stand-up komici však majú jasno v tom, že v humore neexistuú hranice.

Domov
Zdieľať
Diskusia