Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. novembra 2019, 13:01
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

PPPíter: Nie som rasista, mám rád nekorektný humor (Rozhovor)

REFRESHER PPPETER
Uložiť Uložené

Populárneho slovenského youtubera sme sa opýtali na jeho aktuálne projekty a veľa ďalšieho.

PPPíter sa od väčšiny svojich youtuberských kolegov líši hlavne svojou tvorbou, ale tiež tým, že sa nezameriava výhradne na slovenských divákov. Už dávnejšie spravil rozhodnutie rozdeliť svoj kanál na domáci a zahraničný a zdá sa, že táto taktika teraz začala dávať zmysel. V našom rozhovore prezradil viac o tom, ako ho slabšie obdobie prinútilo vymyslieť nápad, ktorý v súčasnosti zaznamenáva obrovský úspech. 

Šajmovi Peter Popluhár prezradil, ako prebieha natáčanie jeho aktuálnej série, v rámci ktorej recenzuje najhoršie a najlepšie hodnotené reštaurácie alebo hotely vo východnej Európe. Dozvieš sa, prečo si Peťo zvykol robiť srandu a reflektovať niektoré stereotypy Slovákov, ale aj obyvateľov iných krajín a aký je jeho názor na rasizmus a nekorektný humor. 

V dvadsiatich minútach prezradil aj čosi viac o svojej knihe, pohľade na domácu YouTube scénu a plánoch do budúcnosti. PPPíter prezradil aj to, do akej spolupráce by nikdy nešiel a či by sa púšťal do politiky. 

Odporúčané
PPPeter: V Afrike sa pije veľa, kde nemajú možnosť kultúrneho vyžitia, tak sa stretávajú v krčme a chľascú (Rozhovor) PPPeter: V Afrike sa pije veľa, kde nemajú možnosť kultúrneho vyžitia, tak sa stretávajú v krčme a chľascú (Rozhovor) 29. novembra 2018, 10:21
Domov
Zdieľať
Diskusia