Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2019, 12:29
Čas čítania 0:00
Alexandra Murajdová

Pornhub počas Black Friday ponúkne zvýhodnené doživotné prémiové členstvo

ZAUJÍMAVOSTI PORNHUB
Uložiť Uložené

Ak si verným fanúšikom portálu, tak sa kúpa skutočne oplatí.

Pornhub prišiel so skutočne skvelou ponukou pre všetkých, ktorí stránku naplno využívajú. Celoživotné členstvo, ktoré sa volá jednoducho LifePlan. Stojí 299 dolárov, čo pre nás znamená 270 eur. Ponúkne ti celoživotný prístup k Pornhub Premium, ktorý má videá pre dospelých v HD kvalite a bez akýchkoľvek reklám, informuje New York Post.

„Pomedzi nakupovanie tradičných darčekov sa uistite, že potešíte tých, ktorých máte najradšej darčekom, ktorý naozaj chcú a potrebujú,“ povedal Corey Price, viceprezident Pornhubu.

 

Pornhub Premium stojí 9,99 € na mesiac, čiže ak stránku s jej prémiovým obsahom skutočne využívaš, kúpa sa naozaj oplatí. Keďže webový portál patrí medzi najnavštevovanejšie na Slovensku, je zrejmé, že aj u nás ma veľa nadšencov. Ponuka je však obmedzená, bude platiť od 29. novembra, kedy je Black Friday, do 2. decembra.

Odporúčané
Vyskúšali sme Pornhub Premium. Oplatí sa? Vyskúšali sme Pornhub Premium. Oplatí sa? 16. decembra 2018, 14:30

Medzi výhody prémiového účtu patrí, že sa používateľ dostane k viac než 125 000 prémiovým videám, ktoré bežní návštevníci stránky nevidia. Rovnako má návštevník k dispozícii videá v 4K kvalite, ako aj videá prispôsobené VR headsetom. Pornhub tiež sľubuje, že sa videá budú prehrávať rýchlejšie. Celoživotné členstvo nemusí patriť tebe, po kúpení ho vieš darovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia