Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. júla 2018, 11:02
Čas čítania 0:00
Daniel Mikolášik

Dcéra Kim Kardashian si už v piatich rokoch zarába slušné peniaze modelingom. Malá North West debutovala v kampani pre Fendi

MÓDA FENDI
Uložiť Uložené

Fotenie spoločne s Kim Kardashian a Kris Jenner si Northy očividne užívala.

Bolo len otázkou času, kedy sa dcéra Kanyeho Westa a Kim Kardashian vydá cestou modelingu, ako väčšina členov rodiny. A tak sa aj nakoniec stalo. Talianska high fashion značka Fendi totiž obsadila malú North West, spoločne s jej mamou Kim a starou mamou Kris Jenner, do svojej kampane s názvom #MeAndMyPeekaboo na počesť desiateho výročia kabeliek Peekaboo. Len 5-ročná Northy si fotenie očividne veľmi užívala.

Fotografie pre Fendi vznikli na trávnatej lúke a pripomínajú skôr momentky z rodinného albumu ako reklamnú kampaň. Značka však zámerne trvala na autenticite celého projektu. Snímky zachytávajú spoločne trávený čas s rodinou a jeho jedinečnú intimitu, neodhliadnuc od troch hlavných protagonistiek, nosiacich kabelku Peekaboo.

Ide konkrétne o druhú sériu kampane #MeAndMyPeekaboo, v tej prvej ešte z konca apríla sa predstavila Silvia Venturini Fendi, kreatívna riaditeľka značky pre doplnky a pánske odevy, spoločne so svojimi dcérami Delfinou Delettrez Fendi a Leonettou Luciano Fendi.

Domov
Zdieľať
Diskusia