Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. novembra 2019, 9:41
Čas čítania 0:00
Vl Mi

Tvárila sa, že je tehotná, v bruchu pritom prevážala drogy. Chcela ich prepašovať cez argentínske hranice do Čile

NEWS DROGY MARIHUANA
Uložiť Uložené

V bruchu mala 4 kilogramy marihuany.

V Južnej Amerike ľudia skúšajú rôzne spôsoby, ako prepašovať drogy cez hranice. Niektorí pašeráci to skúšajú pomocou ponorky, iní zas nenápadnými loďami. Sú však aj odvážlivci, ktorí sa neboja riskovať a pašujú drogy priamo pred očami colníkov. V Argentíne zatkli ženu, ktorá sa snažila prepašovať marihuanu do Čile vo falošnom bruchu, píše Fox News s odvolaním sa na Gendarmería Nacional.

Ženu chytili minulý týždeň. Chcela do Čile preniesť 4 kilogramy marihuany, boli vo forme tehličiek. Tvárila sa pritom, že je tehotná. Chytili ju v autobuse, okrem nej zatkli aj jej komplica. Ten zas prevážal drogy v taške.

Odporúčané
Na protestoch v Hongkongu demonštranti policajtovi prestrelili nohu šípom Na protestoch v Hongkongu demonštranti policajtovi prestrelili nohu šípom 17. novembra 2019, 19:30

„Z pasty si urobila brucho a v ňom skrývala 15 tehál marihuany. Predstierala tehotenstvo,“ napísala argentínska ministerka bezpečnosti Patricia Bullrich na Twitteri.

Domov
Zdieľať
Diskusia