Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. novembra 2019, 21:45
Čas čítania 0:00
Tímea Krauszová

Zápas storočia lámal rekordy aj v televízii: Vďaka 217-tisíc divákom bol najsledovanejším programom PLUSky za posledný rok a pol

ŠPORT ATTILA VÉGH MMA TV JOJ
Uložiť Uložené

PLUSka dosiahla s priamym prenosom z Oktagonu svoj tohtoročný rekord.

Televízia JOJ sa v novej tlačovej správe teší skvelej sledovanosti. PLUSka vďaka Oktagonu prelomila predchádzajúci rekord. „Zápas storočia“ si v sobotu, 9. novembra pozrelo až 217-tisíc divákov.

Rekordný víkend pre PLUSku

9. novembra prekonala PLUSka najvyššiu celodennú sledovanosť aj trhový podiel od januára tohto roka a najvyšší rating aj share v prime time od mája 2019. Vďačí za to živému vysielaniu zápasu Karlosa Vémolu a Attilu Végha, ktorý si zaplo 217-tisíc divákov. Program dosiahol 4,7 % sledovanosť a 10,5 % podiel na trhu a stal sa najsledovanejším programom PLUSky od júna 2018.

Najväčšou zastúpenou skupinou medzi divákmi boli muži vo veku 15 až 24 rokov (6,6 %), ďalej muži vo veku 25-34 rokov (6,5 %) a  muži vo veku 35-44 rokov (5,9 %).

Celkovo sa v novembri televízii JOJ darí. Z pohľadu sledovanosti sa v top 10 spomedzi programov všetkých slovenských televízií umiestnili Noviny TV JOJ, Najlepšie počasie, Česko Slovensko má talent, Krimi, Nové bývanie a Inkognito. 

Domov
Zdieľať
Diskusia