Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. novembra 2019, 18:35
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Čo vieme o novom albume Kontrafaktu a ako podľa organizátora dopadne súboj medzi Vémolom a Véghom?

REFRESHER EGO FRESHNEWS KONTRAFAKT REFRESHER+ RYTMUS
Uložiť Uložené

Zoberieme ťa aj na miesto plné influencerov a dobrých drinkov a povieme si čosi viac o Glebovom detstve.

Attila Végh a Karlos Vémola si to rozdajú už túto sobotu pred vypredanou O2 arenou a desaťtisíckami divákov pred televíznymi obrazovkami. Pôjde o najväčší MMA zápas v Československu vôbec, keďže sa proti sebe postavia dvaja velikáni bojových športov. My sme pri tejto príležitosti vyspovedali jedného z organizátorov, ktorý nám prezradil, v akom sú zápasníci psychickom rozpoložení a čo všetko obnášala samotná organizácia. 

Blíži sa tiež vydanie najočakávanejšieho rapového počinu posledných dokov, keďže sa už čoskoro o slovo prihlási Kontrafakt v plnej sile. Práve prebiehajú najintenzívnejšie práce na projekte Real Newz a už čoskoro sa snáď dočkáme aj prvej plnohodnotnej ukážky. 

V najnovších Freshnews ťa v reportáži zoberieme na exkluzívnu párty plnú influencerov a zhrnieme aj všetky dôležité novinky, ktoré by nemali ujsť tvojej pozornosti. Nezabudni si pozrieť aj najnovší diel z dokumentárnej série Odhodlaní loviť, v ktorom nám svoje detstvo poodhalil Gleb z FCK THEM. 

Odporúčané
Česko-slovenský MMA zápas storočia stál desiatky miliónov. Ako sa rodil súboj Vémolu s Véghom a čo divákov čaká? (Rozhovor) Česko-slovenský MMA zápas storočia stál desiatky miliónov. Ako sa rodil súboj Vémolu s Véghom a čo divákov čaká? (Rozhovor) 6. novembra 2019, 9:43
Domov
Zdieľať
Diskusia