Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. júna 2015, 18:53
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Dobrý Dinosaur od Pixaru nám ukazuje, čo by sa stalo, keby dinosaury nikdy nevyhynuli

FILMY A SERIÁLY PIXAR ANIMÁKY
Uložiť Uložené

Prvý teaser a plagát pre zimný hit od Pixaru s názvom Good Dinosaur práve dorazil. Čo si o novom animáku môžeme zatiaľ myslieť?

Dobrý Dinosaur od Pixaru nám ukazuje, čo by sa stalo, keby dinosaury nikdy nevyhynuli

Pixar nezvykol produkovať dva animáky ročne. Kdepak. Skôr to bol jeden animák za dva roky. Bohužiaľ pre nás, Inside Out sa odsunulo na tento rok, kedy bol už naplánovaný The Good Dinosaur, a my sa tak miesto jedného projektu môžeme tešiť na hneď dva. Prvé ohlasy pre Inside Out sú viac než skvelé, no my si stále budeme musieť ešte nejaký ten mesiac počkať. Pomaly sa ale môžeme tešiť aj na The Good Dinosaur, ktorý sa dnes odhalil plagátom a krátkym teaserom.

Príbeh hovorí o časovej kontinuite, v ktorej Zem nezasiahol obrovský meteorit, ktorý pred miliónmi rokov vyhubil dinosaurov. Tí tak prežívali až do dnešných dní, no a nejakým zázrakom si evolúcia popri nich dovolila vytvoriť aj ľudí. Animák nám teda ukáže, ako prebieha ich spolunažívanie a ako vyzerá aktuálne poradie rebríčka potravinového reťazca. Celá snímka by mala byť najmä o Arlovi, dinosaurovi, ktorý prekračuje hranice svojho strachu a jeho ľudskom spoločníkovi. Arlo (nahovorený Lucasom Neffom) stratil otca po tom, čo padol do rieky, ktorá ho odniesla ďaleko od domova. Počas náročnej cesty s cieľom vrátiť sa domov narazí na jaskynného chlapca menom Spot. John Lasseter (hlava Pixaru) podotkol, že vo svojej najhrubšej kostre príbehu sa jedná o príbeh chlapca a jeho psa, ibaže v tomto prípade bude Arlo chlapcom so schopnosťou rozprávať a práve Spot bude psom lezúcim po Arlovi. Obsadenie má činiť ešte troch T-Rexov, Pterodaktyla a Velociraptora. Premiéru očakávajte 25. novembra, teda, ak ju naši distribútori znova neposunú. Režíruje Peter Sohn, ktorý sa postaral o tento krásny kraťas. 

Domov
Zdieľať
Diskusia