Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. septembra 2015, 14:59
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Náš newsletter zabezpečí, že už nezmeškáš ani jeden kvalitný článok Filmkultu

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Nestíhaš denno-denne sledovať náš web, no nerád by si prišiel o naše najlepšie články? V tom prípade máme pre teba riešenie.

Nie všetci majú čas denno-denne sledovať na facebooku newsfeed či priamo profily svojich najobľúbenejších stránok. Existuje niekoľko riešení, ako byť stále „v obraze“, no a my sme sa rozhodli jedno také priniesť aj vám. Či už ste na dovolenke, nefunguje vám net alebo ste jednoducho niektoré dni nemali čas sledovať filmové novinky z našej stránky, no neradi by ste prišli o to najlepšie, čo vám každý deň ponúkame, stačí si zaobstarať náš newsletter, vďaka ktorému získate prístup k najlepším článkom rôznych kategórii prístup presne podľa vášho gusta. 

Ako iste viete, Filmkult patrí pod „materskú“ stránku Refresher, a na podobnej báze funguje viacero sesterských webov. Medzi ne patrí odľahčené Minikiwi, NewSound zameriavajúc sa na elektro, indie a alternatívnu hudbu či Fitcult, kde vám poradia nielen v otázke stravovania a cvičenia. Odteraz budete môcť čítať presne to, čo chcete a kedy to chcete. V skratke, po prihlásení sa na odber jednotlivých kategórii ti na web budú chodiť najčítanejšie, najzaujímavejšie a najkomentovanejšie články a to vo frekvencii, akú sám uznáš za vhodnú. 

Pre prihlásenie k odoberaniu klikni SEM.

Náš newsletter zabezpečí, že už nezmeškáš ani jeden kvalitný článok Filmkultu

Máš rád autá, chceš byť v obraze, čo sa filmov a seriálov týka, no rád si aj zašportuješ? V tom prípade by tvoj newsletter mohol vyzerať nejako takto a to najzaujímavejšie za týždeň (alebo deň či mesiac, podľa tvojho výberu) z daných kategórií, ti už viac neunikne.

Náš newsletter zabezpečí, že už nezmeškáš ani jeden kvalitný článok Filmkultu

Odoberanie, respektíve newsletter si nastavíš po kliknutí na tento odkaz

Domov
Zdieľať
Diskusia