Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. novembra 2015, 13:53
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Nové Star Wars trhá rekordy v predpredajoch lístkov aj na Slovensku!

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Lístky na The Force Awakens môžete zakúpiť už aj na Slovensku. Ako to vyzerá, tejto príležitosti sa chytilo rekordné množstvo ľudí.

Od spustenia predpredajov prešlo niečo vyše týždňa a na Slovensku sa predal rekordný počet vstupeniek. Očakávaný sequel pôvodnej trilógie ide do Slovenských kín až 17. decembra, no k dnešnému dňu je predaných vyše 4400 lístkov! Je to historicky prvý film, na ktorý sa predávajú lístky zhruba dva mesiace pred uvedením do našich kín. Bude zaujímavé sledovať, ako toto číslo bude narasť až do premiéry, respektíve zistiť, či Star Wars trhne slovenské a české rekordy v návštevnosti aj tržbách. Očakáva sa, že tie celosvetové padnú, no a fakt, že Slovensko najočakávanejší film 21. storočia neignoruje, teší asi každého z nás. O filme už viete všetko podstatné, tak len doplňujeme, že bude uvedený so slovenským dabingom, ale aj v pôvodnom znení s titulkami, takže si na svoje prídu všetci. A čo vy, zájdete do kina? :) Blbá otázka, že?

Domov
Zdieľať
Diskusia