Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. novembra 2015, 14:11
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Wonder Woman sa začalo natáčať. Koho vo filme uvidíme a o čom bude?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Gal Gadot už pevne zarezáva v kostýmčeku najznámejšej komiksovej Amazonky. Kto sa k nej pridal?

Fanúšikovia DC sa momentálne majú. BvS sa už blíži do kín, Suicide Squad je v post-produkcii a po novom sa začala natáčať už aj Wonder Woman. Nechápem celkom, čo tak dlho trvá DC pri post-produkcii jednotlivých filmov, veď len BvS skončilo natáčanie v decembri 2014, no stále nie je hotové. Také Suicide Squad zase dotočilo v auguste, a teda rok pred premiérou. Takú dlhú dobu v post-produkcii potrebovalo azda len posledné Star Wars. Všetci vieme, že ide prevažne o marketingový ťah za cieľom ukradnúť si najlepšie možné release daty v kinách, stále však nie je príjemné čakať tak dlho. Wonder Woman už má prvú klapku za sebou, no a premiéry sa zase dočkáme 23. júna 2017.

Spoločne s oznámením natáčania dorazila aj prvá fotka Amazonky a taktiež kompletné herecké obsadenie. Ku Gal Gadot a Chrisovi Pineovi sa pridali Robin Wright (The Girl with the Dragon Tattoo), Danny Huston (X-Men Origins: Wolverine), David Thewlis (Harry Potter), Ewen Bremner (Exodus: Gods and Kings), Saïd Taghmaoui (American Hustle), Elena Anaya (The Skin I Live In) či Lucy Davis (Shaun of the Dead). 

Wonder Woman sa začalo natáčať. Koho vo filme uvidíme a o čom bude?

Film produkujú Charles Roven, Zack Snyder a Deborah Snyder, takže akési duchovné otcovstvo DCEU. Režíruje Patty Jenkins (Monster), pričom scenár napísal Jason Fuchs (Pan, Doba ľadová: Zem v pohybe). Za kamerou bude stáť Matthew Jensen (Kronika, Fantastická štvorka, Filth). O čom vlastne film bude, doteraz nevieme, no špekuluje sa o viacerých časových rovinách. 

Tie by mali zachytiť obdobie prvej svetovej vojny a potom sa presunúť do súčasnosti. Hlavní záporáci budú Circe a Ares (u nás sa to číta asi Kirké a Áres - bohovia z gréckej mytológie), ktorí majú podľa komiksov s Wonder Woman spoločnú minulosť. V nich prebrala rolu bohyne vojny po spomínanom Aresovi a Circe bola zase jej odveká sokyňa, takže pôjde o klasických antagonistov. Príbeh by mal byť postavený na snahe Diany (civilné meno Wonder Woman) a Stevena zabrániť tretej svetovej vojne po tom, čo sa zotavuje z bojov proti Aresovi počas tej prvej. Znalci komiksovej predlohy budú asi vedieť viac. Udalosti odohrávajúce sa v súčasnosti by dokonca mali predchádzať tým v chystanom Batman vs Superman: Dawn of Justice a dokonca sa povráva, že by tu mohol mať netopierí muž aj malé cameo, takže by sa potom v Snyderovej snímke mali už poznať.

Wonder Woman sa začalo natáčať. Koho vo filme uvidíme a o čom bude?
Wonder Woman sa začalo natáčať. Koho vo filme uvidíme a o čom bude?
Domov
Zdieľať
Diskusia